www.moedigenvrij.be

Gymgala

Wat

Tijdens dit jaarlijkse evenement verwelkomen we Belgische-, Europese-, Wereld- en Olympische kampioenen in de verschillende gymnastiekdisciplines. De gymliefhebbers kunnen genieten van een wervelend spektakel gebracht door de absolute wereldtop. Ook de eigen topsportgymnasten nemen deel aan dit evenement.

Waar

Lotto Arena Antwerpen

Wanneer

Zaterdag 16 december + zondag 17 december 2017

Inschrijvingsformulier

Zoals elk jaar organiseert de Gymfederatie ook dit jaar weer een Gymgala. Dit jaar zal het doorgaan op zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 en vindt het opnieuw plaats in de Lotto Arena, Antwerpen. De show van zaterdag start om 20u, die van zondag om 15u.

Dit jaar wil moedig en vrij zich inzetten voor de groepsaankoop van tickets. Indien we aan 20 of meer kaarten geraken krijgen we namelijk een korting van 5 euro per ticket:

Interesse? Inschrijven via onderstaand formulier en betalen vóór 15 november! Nadat je bent ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige info voor de betaling. Geen geld = geen ticket! We vragen nu om 33,00 euro te betalen. Indien we meer dan 20 kaarten kunnen bestellen, dan krijgen jullie op de dag van het evenement 5 euro terug per bestelde ticket.
Opgelet! Wij kunnen geen vervoer garanderen. Deze activiteit staat los van de turnlessen. Jullie dienen dus zelf voor vervoer te zorgen.

Indien je nog vragen hebt aarzel dan niet om contact op te nemen bij Margot Van den Berge (margot.vandenberge@gmail.com). En anders zien we jullie graag terug op training of in de lotto Arena! Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Persoonlijke gegevens
Naam
Adres Straat + nr:
Postcode:     Gemeente:
Email
Telefoon


Bestelling
Groepsticket zaterdag: x 33,00 €
Kind -3 jaar zaterdag: x 3,00 €
Groepsticket zondag: x 33,00 €
Kind -3 jaar zondag: x 3,00 €


Opmerkingen