www.moedigenvrij.be

Spring-Sprong Festival + Spring-Sprong Games

Wat

Daar is het Spring-Sprong Festival weer! Dit jaar staat sporthal Iham weer boordevol superleuke springkastelen. Verwacht je aan een hindernissenparcours, een ballenbad voor de kleinsten, een reuzegrote glijbaan,... en nog veel meer.

En we pakken ook weer uit met ons uniek concept: de Mini-Spring-Sprong! In onze Minispringtuin, een aparte zaal met leuke springkastelen en speeltuigen voor peuters en kleuter, kunnen ook de kleinsten (tot 5 jaar) volop van het Spring-Sprong Festival genieten.

Ook kinderen en jongeren met een beperking zijn welkom op ons Spring-Sprong Festival. Voor meer info hierover kun je terecht bij Ines Van keer op inesvankeer@gmail.com.

Waar

Sporthal Iham, Bautersemstraat 57, 2800 Mechelen.

Wanneer

Zaterdag 16 februari en zondag 17 februari 2019

Spring-Sprong Festival

Zaterdag 16 februari van 10u-13u en van 14u-17u.
Zondag 17 februari van 10u-13u en van 14u-17u.

Voor kinderen tot 14 jaar.

Quanta costa?
Leden springen volledig gratis !!!!
Niet-leden betalen 5€/halve dag.

Minispringsprongtuin

Ben je jonger dan 5 jaar? Dan kan je komen springen en spelen in onze MINISPRINGSPRONGTUIN, een aparte zaal met toffe springkastelen en speeltuigen voor peuters en kleuters. Ouders ook welkom!

Quanta costa?
Leden springen volledig gratis !!!!
Niet leden betalen 5€/halve dag.


Spring-Sprong Games

Ben je ouder dan 15 jaar? Dan kan je tijdens dit leuke springweekend meedoen aan de Spring-Sprong Games op zaterdagavond van 19.30u tot 22.30u. In kleine groepjes van vier tot zes personen neem je het op de springkastelen op tegen andere teams in leuke mini-spelletjes. Een coole wedstrijd, ook voor volwassenen!

Per team betaal je € 30 inschrijvingsgeld. Vooraf inschrijven is verplicht. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan onderaan deze pagina!

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje?

Dat kan op het Spring-Sprong Festival! Je komt met al je vriendjes een halve dag naar het Spring-Sprong Festival. Wij voorzien een feestelijk gedekte tafel, waar jullie iets kunnen drinken en een pannenkoek kunnen eten. Elke jarige is welkom, ook wie geen lid is van Moedig & vrij!

De jarige zelf en de vriendjes die lid zijn van Moedig & Vrij mogen gratis binnen. Vriendjes die geen lid zijn van Moedig & Vrij betalen €4 per persoon (normale prijs: €5/persoon). Voor €2 per persoon krijg je twee lekkere pannenkoeken. Opgelet: drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen. Die moet je zelf in de cafeteria kopen.

Heb je zin gekregen om je feestje samen met ons te vieren? Mail je naam, het aantal vriendjes en het moment waarop je je feestje wil organiseren door naar lien.lammar@telenet.be of bel naar 0494 82 20 38.

Inschrijvingen games

Wie graag wil deelnemen aan de Spring-Sprong-Games moet zich op voorhand inschrijven. De plaatsen zijn beperkt, dus niet te lang wachten is de boodschap. Inschrijven kan je via onderstaand formulier. Je inschrijving is goed aangekomen als je een kopie van je inschrijving in je mailbox ontvangt.

Het maximum aantal ploegen van 22 is bereikt! We zijn volzet!

Administrator