www.moedigenvrij.be

Kledij

Algemene info

Tijdens de lessen is aangepaste sportkledij vereist.
Het dragen van een clubuniform tijdens de les is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden.
Het dragen van scherpe en gevaarlijke voorwerpen, sierraden en uurwerken zijn verboden tijdens de les.
Daarnaast vragen we elk lid om zijn/haar haar netjes bij elkaar te dragen tijdens de lessen.

Voor volgende groepen is er geen uniform, maar wordt er wel sportieve kledij gedragen:


Clubuniform

Moedig en Vrij heeft zijn eigen clubuniform.
Meisjes dragen een maillot, jongens dragen een singlet met bijhorend broekje.
Voor onze dansgroepen zijn er speciale danspakjes.

Het clubuniform wordt gedragen tijdens de lessen en zeker op activiteiten als de brevettendag, wedstrijden, het turnfeest,...

Voor seizoen 2017-2018 zullen de pasmomenten doorgaan op zondag tussen 17u en 20 u in de maand september en de eerste 14 dagen van oktober ! De eerste paszondag is 10 september, de laatste paszondag 15 oktober. Voor al wie er niet tijdens een pasmoment geraakt, maak een afspraak! Ik verwelkom alle passers graag in Sporthal Iham , vergaderzaal of kleedzaal S1/S3. Wie het turnpak tijdig wil voor de brevettendag op 18/11, bestelt dit best in september! Nieuwe leden en de leden die een nieuw uniform willen, passen dit en krijgen vervolgens een briefje en een overschrijving mee naar huis met de vermelding van de maat en de prijs van het uniform. Dit uniform wordt pas bezorgd aan de leden wanneer het betaald is (enkel via overschrijving op onze rekening BE17 7765 9058 6621). Er is een extra pasmoment voorzien tijdens het spring sprong festival. Als je hier nog komt passen, dan kunnen we je nog een nieuw uniform bezorgen voor het turnfeest. Dit pasmoment gaat door op zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018, telkens van 11.00u tot 16.00u in de IHAM.

Voor meer informatie over de clubuniformen kan je ook steeds zelf contact opnemen met de clubuniformverantwoordelijke (Kris Spruyt) of via mail clubuniform@moedigenvrij.be.

Af en toe zijn er 2e hands maillots of singlets verkrijgbaar.Daarvoor informeer je best bij Kris Spruyt, onze verantwoordelijke voor het clubuniform. Wie graag zijn (Moedig en Vrij) maillot, singlet of danspakje 2e hands verkoopt, kan zijn/haar gegevens doorgeven aan Kris Spruyt.

De contactgegevens van Kris Spruyt vind je hier.