www.moedigenvrij.be

Kledij

Algemene info

Tijdens de lessen is aangepaste sportkledij vereist.
Het dragen van een clubuniform tijdens de les is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden.
Het dragen van scherpe en gevaarlijke voorwerpen, sierraden en uurwerken zijn verboden tijdens de les.
Daarnaast vragen we elk lid om zijn/haar haar netjes bij elkaar te dragen tijdens de lessen.

Voor volgende groepen is er geen uniform, maar wordt er wel sportieve kledij gedragen:


Clubuniform

Moedig en Vrij heeft zijn eigen clubuniform.
Meisjes dragen een maillot, jongens dragen een singlet met bijhorend broekje.
Voor onze dansgroepen zijn er speciale danspakjes.

Onze meisjes kregen enkele jaren geleden al een nieuw turnpak, en sinds het seizoen 2017-2018 hebben onze jongens ook een nieuw turnpak!
In het seizoen 2017-2018 was de aankoop van het nieuwe turnpak nog niet verplicht, maar vanaf dit seizoen (2018-2019) vragen wij aan al onze jongens om het nieuwe turnpak aan te kopen.
Het clubuniform wordt gedragen tijdens de lessen en zeker op activiteiten als de brevettendag, wedstrijden, het turnfeest,...

Aangezien we de voorbije jaren te maken hadden met laattijdige levering van de bestelde nieuwe turnpakken, organiseren we in 2018 een groot pasmoment voor de start van het turnseizoen.
Op 1 en 2 september houden we een groot pasmoment van 11u tot 16 u in de vergaderzaal van de IHAM. Wie een nieuw uniform wil, kan dit komen passen en krijgt vervolgens een briefje en een overschrijving mee naar huis met de vermelding van de maat en de prijs van het uniform.
De uniformen worden daarna besteld zodat zij op tijd geleverd worden voor onze brevettendag. Ze worden pas bezorgd aan de leden wanneer het uniform betaald is (enkel via overschrijving op onze rekening BE17 7765 9058 6621).

Je kan ook later nog een clubuniform passen en bestellen. Hiervoor neem je contact op met de clubuniformverantwoordelijke (Kris Spruyt) of via mail clubuniform@moedigenvrij.be.
Voor meer informatie over de clubuniformen kan je ook steeds zelf contact opnemen met Kris Spruyt. Er is later ook een extra pasmoment voorzien tijdens het spring sprong festival.

Af en toe zijn er 2e hands maillots of singlets verkrijgbaar. Daarvoor informeer je best bij Kris Spruyt, onze verantwoordelijke voor het clubuniform. Wie graag zijn (Moedig en Vrij) maillot, singlet of danspakje 2e hands verkoopt, kan zijn/haar gegevens doorgeven aan Kris Spruyt.

De contactgegevens van Kris Spruyt vind je hier.