Turnkring Moedig en Vrij

Kledij

Algemene info

Tijdens de lessen is aangepaste sportkledij vereist, bij sommige groepen is de aankoop van een clubuniform verplicht. Het dragen van scherpe en gevaarlijke voorwerpen, sierraden en uurwerken zijn verboden tijdens de les. Daarnaast vragen we elk lid om zijn/haar haar netjes bij elkaar te dragen tijdens de lessen.

Voor volgende groepen is er geen uniform, maar wordt er wel sportieve kledij gedragen:


Clubuniform

Sommige groepen binnen Moedig en Vrij hebben een clubuniform. Het clubuniform is verplicht in aankoop en wordt gedragen tijdens de lessen en zeker op activiteiten als de brevettendag, wedstrijden, het turnfeest,...

De leden van Gedans en (de mannelijke leden van) Mini- en Kids-dance hebben een eigen t-shirt. De regelingen hieromtrent worden door de trainers gecommuniceerd aan de start van het seizoen. Voor deze groepen hoef je dus niet naar een pasmoment te komen.

Bij Toestelturnen, Tumbling en RG 1-2 dragen meisjes een maillot, jongens dragen een singlet met bijhorend broekje. Voor onze oudere RG-groepen zijn er speciale danspakjes. Voor de selectiegroepen AGD en Tumbling B wordt de aankoop van een wedstrijdmaillot of -singlet verwacht.

Voor wie nog geen clubuniform heeft of een nieuw clubuniform wil aanschaffen voorzien we ook dit seizoen enkele pasmomenten. Deze pasmomenten gaan steeds door in sporthal de IHAM, Bautersemstraat 57 in Mechelen.

Tijdens het pasmoment krijg je een briefje en een overschrijving mee naar huis met de vermelding van de maat en de prijs van het uniform.
De uniformen die besteld werden tijdens het eerste pasmoment worden normaal gezien op tijd geleverd voor onze brevettendag. Ze worden pas bezorgd aan de leden wanneer het uniform betaald is (enkel via overschrijving op onze rekening BE17 7765 9058 6621).

Je kan ook later nog een clubuniform passen en bestellen. Hiervoor neem je contact op met de clubuniformverantwoordelijke (Kris Spruyt) of via mail clubuniform@moedigenvrij.be.
Voor meer informatie over de clubuniformen kan je ook steeds zelf contact opnemen met Kris Spruyt. Er is later ook een extra pasmoment voorzien tijdens het spring sprong festival.

Af en toe zijn er 2e hands maillots of singlets verkrijgbaar. Daarvoor informeer je best bij Kris Spruyt, onze verantwoordelijke voor het clubuniform. Wie graag zijn (Moedig en Vrij) maillot, singlet of danspakje 2e hands verkoopt, kan zijn/haar gegevens doorgeven aan Kris Spruyt.

Hieronder vind je de prijzen van onze turnpakken:

ItemPrijs
Jongens singlet maat 128-140-152-164€ 42,00
Jongens broek maat 128-140-152-164€ 28,00
Jongens singlet maat 3-4-5-6-7€ 45,00
Jongens broek maat 3-4-5-6-7€ 32,00
Meisje maillot maat 128-140-152-164€ 70,00
Meisje maillot maat 38-40-42-44€ 76,00
Meisje maillot selectiegroep€ 85,00
Bedrukt danstopje meisjes mini- en kids-dance maat 7/9 en 10/12€ 16,00
Bedrukt danstopje meisjes mini- en kids-dance maat S tot M€ 17,00
RG 3 en 4 turnpak met rokje aan maat 38-40-42-44€ 78,00

De contactgegevens van Kris Spruyt vind je hier.

Moedig en Vrij - trui

Ben jij lid, ouder, medewerker, sympathisant,... van de kring en wil jij ook graag een Moedig en Vrij-trui? Dan kan je deze bestellen via de webshop van Geprint

TIP: Geprint aanvaardt Mechelenbons!