Turnkring Moedig en Vrij

Kledij

Algemene info

Tijdens de lessen is aangepaste sportkledij vereist, bij sommige groepen is de aankoop van een clubuniform verplicht. Het dragen van scherpe en gevaarlijke voorwerpen, sierraden en uurwerken zijn verboden tijdens de les. Daarnaast vragen we elk lid om zijn/haar haar netjes bij elkaar te dragen tijdens de lessen.

Voor volgende groepen is er geen uniform, maar wordt er wel sportieve kledij gedragen:

Volgende groepen mogen een clubuniform aankopen, maar zijn hiertoe niet verplicht:


Clubuniform

In de andere groepen binnen Moedig en Vrij is een clubuniform verplicht in aankoop en wordt deze gedragen tijdens de lessen en zeker op activiteiten als de brevettendag, wedstrijden, het turnfeest, ...

De leden van Gedans en Mini- en Kids-dance hebben een eigen t-shirt. De regelingen hieromtrent worden door de trainers gecommuniceerd aan de start van het seizoen. Voor deze groepen hoef je dus niet naar een pasmoment te komen.

Bij Toestelturnen, Tumbling en RG 1-2 dragen meisjes een maillot, jongens dragen een singlet met bijhorend broekje. Voor onze oudere RG-groepen zijn er speciale danspakjes. Voor de selectiegroepen AGD en Tumbling B wordt de aankoop van een wedstrijdmaillot of -singlet verwacht.

Voor wie nog geen clubuniform heeft of een nieuw clubuniform wil aanschaffen voorzien we ook dit seizoen enkele pasmomenten. Deze pasmomenten gaan steeds door in sporthal de IHAM, Bautersemstraat 57 in Mechelen.

Tijdens het pasmoment krijg je een briefje en een overschrijving mee naar huis met de vermelding van de maat en de prijs van het uniform.
De uniformen die besteld werden tijdens het eerste pasmoment worden normaal gezien op tijd geleverd voor onze brevettendag. Ze worden pas bezorgd aan de leden wanneer het uniform betaald is (enkel via overschrijving op onze rekening BE17 7765 9058 6621).

Je kan ook later nog een clubuniform passen en bestellen. Hiervoor neem je contact op met de clubuniformverantwoordelijke (Kris Spruyt) of via mail clubuniform@moedigenvrij.be. Voor het huidige seizoen kan je ten laatste bestellen tijdens het spring sprong festival weekend, dus indien je een afspraak met Kris wil maken, moet dat voor deze datum. Voor meer informatie over de clubuniformen kan je ook steeds zelf contact opnemen met Kris Spruyt.

Af en toe zijn er 2e hands maillots of singlets verkrijgbaar. Daarvoor informeer je best bij Kris Spruyt, onze verantwoordelijke voor het clubuniform. Wie graag zijn (Moedig en Vrij) maillot, singlet of danspakje 2e hands verkoopt, kan zijn/haar gegevens doorgeven aan Kris Spruyt.

Hieronder vind je de prijzen van onze clubuniformen:

ItemPrijs
jongens singlet € 45,00
jongens broek € 25,00
meisjes maillot € 65,00
meisje maillot selectiegroep € 85,00
RG 3 en 4 maillot met rokje € 89,00
Bijpassende haarrekker (scrunchie) € 5,00

De contactgegevens van Kris Spruyt vind je hier.

Moedig en Vrij - trui

Ben jij lid, ouder, medewerker, sympathisant,... van de kring en wil jij ook graag een Moedig en Vrij-trui? Dan kan je deze bestellen via de webshop van Geprint